Aşağı Öveçler Mahallesi Lizbon Caddesi No: 25/8 ÇANKAYA / ANKARA+90 (312) 473 61 57iletisim@sancakhukukburosu.com

Contact Info

Aşağı Öveçler Mahallesi Lizbon Caddesi No: 25/8 ÇANKAYA / ANKARA+90 (312) 473 61 57iletisim@sancakhukukburosu.com

Tag Archives: kvkk

BİLİŞİM HUKUKU DERNEĞİ BAŞKANI AVUKAT KÜRŞAT ERGÜN ANADOLU HABER AJANSINA “FACEBOOK SOSYAL MEDYA SİTESİNDE VERİ SIZINTISI” İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU.

Uzmanından ‘veri hırsızlığının ardından Facebook şifrenizi değiştirin’ tavsiyesi Bilişim Hukuku Derneği Başkanı Ergün, Facebook’ta verilerin hacklenmesi ile ilgili olarak kullanıcıların şifrelerini değiştirmesi gerektiğini belirterek “Kullanıcı, bu zararın giderilmesi için mahkemeye başvurarak tazminat davası da açabilir” dedi. Bilişim Hukuku Derneği’nden yapılan açıklamada, Business Insider’ın, Facebook’taki 533 milyon kullanıcının verilerinin bir hacker platformunda ücretsiz olarak

KVKK şikayet bildirimi nereye ve nasıl yapılır?

Sancak Hukuk Bürosu olarak son günlerde en çok merak edilen KVKK şikayet bildirimi nereye ve nasıl yapılır? sorusunun cevabını sizler için hazırladık. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KURULUNA İLGİLİ KİŞİLERİN ŞİKAYET HAKKI                 KVKK ŞİKAYET MODULÜ NEDİR? Kişilik hakları ihlal edilen kişilerin bu hususla ilgili cezai yaptırımlar için kolluğa, savcılığa başvurması mümkün iken

KVKK’da süre uzatıldı !

Kişisel Verileri Koruma Kurulu (KVKK) internet sitesinden yaptığı açıklamada VEBSİS’e kayıt sürelerinin yeniden uzatıldı açıklaması yapıldı. VERBİS’E KAYIT SÜRELERİ YİNE UZATILDI ! Bazı veri sorumluları açısından VERBİS’e (veri sorumluluları siciline) kayıt olma yükümlülüğü bulunmaktadır. Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun öngördüğü sürede VERBİS’e kayıt olmayanları ise 1.000.000 TL’ye varan idari para cezası

Kişisel verilerin korunması kanunu nedir? KVKK hakkında merak edilenler

Kişisel verilerin korunması kanunu nedir? KVKK hakkında merak edilenler için bir yazı dizisi hazırladık. İnternet kullanıcıların sıklıkla merak ettiği bu konu hakkında tüm verileri Sancak Hukuk Bürosu sizler için hazırladığı bu yazıda bulabilirsiniz.  KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA             Kişisel veri, kimliği belirli ya da belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü

Ara